Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Allen Lin Mr. Allen Lin
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
+8618318359688
ngobrol Kiwari
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Dongguan OK Silicone Gift Co., Ltd.

panas produk

Info parusahaan

Dongguan OK Silicone Gift Co., Ltd.

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Kapang silikon , Tag piaraan silikon , Kado anu tiasa dianggo silikon , Dapur Silikon , Produk Orok silikon , Produk Séhat Silikon

  • ékspor Perséntase:

    91% - 100%

  • taun Didirikeun:

    2017

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-769-33212313

Fax:86-769-87015482

Hapé:+8618318359688Contact me with Whatsapp

email:allen@oksiliconegift.com

alamat:703th,Hongji Building,No.15,West Dezheng Road,, Xin'an District,Chang'an Town, Dongguan, Guangdong

mobile Loka

imah

Product

Whatsapp

Tentang Kami

panalungtikan