Komunikasi karo Supplier? Supplier
Allen Lin Mr. Allen Lin
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8618318359688
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan OK Silicone Gift Co., Ltd.

Panas Produk

Info Perusahaan

Dongguan OK Silicone Gift Co., Ltd.

  • Tipe Bisnis:

    Manufacturer

  • Produk Utama:

    Cetakan Silikon , Tag pet silikon , Hadiah sing bisa digunakake silikon , Panganan Silikon , Produk Bayi Silikon , Produk Sehat silikon

  • Ekspor Persentase:

    91% - 100%

  • Taun Established:

    2017

Anyar Produk

Kirim Enquiry

Tel:86-769-33212313

Fax:86-769-87015482

Ponsel:+8618318359688Contact me with Whatsapp

Email:allen@oksiliconegift.com

Alamat:703th,Hongji Building,No.15,West Dezheng Road,, Xin'an District,Chang'an Town, Dongguan, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki